CoalaWeb Traffic

Ma167
Tegnap299
Ezen a héten756
Ebben a hónapban1049
Összes148640

IP címe: 44.197.111.121 Látogató Infói: Unknown - Unknown 2023. október 04. (szerda) 12:52

Ki van Jelen

Vendég : 9 vendég jelen Tagok : Nincsenek tagok jelen
Szerző CoalaWeb

Bejelentkező űrlap

A nevem: Kecskés Róbert. Pápán születtem 1977-ben. Általános iskola után a pápai Petőfi Sándor Gimnáziumban folytattam tanulmányaimat. 1996-ban sikeresen leéretségiztem, majd a győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai középiskolába jelentkeztem egy két éves gépipari-számítástechnikai technológus képzésre. Itt legalább kiderült, mi is az, ami valójában érdekel. Jeles eredménnyel végeztem el a sulit. Itt szereztem még egy CNC programozó képesítést is, amit sajnos nem tudtam még kamatoztatni.

Első munkahelyem a pápai Közterület-Felügyelet volt, ahol informatikai feladatokat láttam el. A Felügyelet rendszergazdai feladatait akkor ellátó Tenzor-Soft Bt. lett a következő munkahelyem, ahol végre azzal foglalkozhattam komolyabban, amivel mindig is szerettem volna: informatika. Első feladatként mindjárt bele is dobtak a mély vízbe, az akkori keszthelyi székhelyű BEFAG Rt. számítógépes rendszerét kellett megismerni töviről hegyire, majd átköltöztetni Pápára. Jó pár évvel később az élet úgy hozta, hogy (itt nem részletezném az okokat) a közben névváltozáson átesett Bakonyerdő Zrt. dolgozói állományába kerültem, ahol azóta is serényen dolgozom, mint informatikus. Feladatok közt olyanok szerepelnek mint adatbázis kezelés (MSSQL, ORACLE, Firebird), kisebb programok írása (Delphiben programozok), gépek javítása.

Szabadi időmben megpróbálok a hobbijaim közül valamelyiknek hódolni. Ezeknek külön menü pontokat hoztam létre, ahol mindegyikről bővebben írnék.

 

nike dunk high black leather chair for sale | NIKE HOMME
Share