CoalaWeb Traffic

Ma25
Tegnap40
Ezen a héten25
Ebben a hónapban1325
Összes171648

IP címe: 44.197.231.211 Látogató Infói: Unknown - Unknown 2024. április 22. (hétfő) 09:11

Ki van Jelen

Vendég : 4 vendég jelen Tagok : Nincsenek tagok jelen
Szerző CoalaWeb

Bejelentkező űrlap

Ezt nem is annyira hobbinak, inkább felnőtt játéknak nevezném. Mindig is csodáltam azokat az embereket, akik egy valamilyen elektromos vagy robbanómotoros autót, repülőt, helikoptert irányítanak. Itt Pápán is van pár ismerősöm, aki repülő modellezéssel foglalkozik. Amikor gyakorolnak, el szoktak hívni, hogy megnézhessem, hogy reptetik vagy hajtják meg a masinát. Elhatároztam hát, hogy kipróbálom ezt a felnőtt játékot.

Hogy miért is hívom felnőtt játéknak? A válasz: nagyon komoly odafigyelést igényel mind az irányítás mind pedig a modell karbantartása, szerelése, valamint ami egy fontos dolog szerintem: balesetveszélyes! Igaz, hogy erre sehol nem hívják fel a figyelmet, de egy komolyabb gép műszaki hiba vagy a pilóta hibája miatt nagyon komoly sérüléseket tud okozni, ha mondjuk emberrel találkozik.

Nekem amúgy a helikopter tetszett meg, mint távirányítható játékszer. Szekáltam is érte mindenkit a családban, hogy milyen jó lenne, ha nekem is lenne egy ilyenem. Erre a barátnőm karácsonyra meglepett egy kisebb jószággal. Elég sokat repkedtem vele, mígnem eljött az az idő, hogy picit nagyobbra, többre vágytam. Sok videó megnézése és leírások elolvasása után jött az ötlet: mi lenne, ha lenne rajt egy kamera és látnám is azt, amit a gép lát fentről? A megoldás: FPV (First Person View). Így egy következő dimenzióba léptem, hatalmas élmény úgy irányítani, mintha én ülnék a pilóta fülkében. Egy videót csináltam is az első repkedésekből, íme:

 

 

És egy kép a "flottáról":

Giftofvision - Sneakers search engine | Patike – Nike Air Jordan, Premium, Retro Klasici, Sneakers , Gov
Share