CoalaWeb Traffic

Ma112
Tegnap101
Ezen a héten762
Ebben a hónapban1312
Összes178310

IP címe: 100.28.0.143 Látogató Infói: Unknown - Unknown 2024. július 14. (vasárnap) 22:58

Ki van Jelen

Vendég : 2 vendég jelen Tagok : Nincsenek tagok jelen
Szerző CoalaWeb

Bejelentkező űrlap

Egészen ma délutánig úgy éreztem, hogy nem nagyon fogok a héten már a helikopteremmel szórakozni. Aztán kollégáim még egy utolsó edzést tartottak ma a hétvégi sportnap előtt, én meg úgy döntöttem, elviszem magammal a helikoptert, hátha lesz rá lehetőség, hogy amíg ők játszanak, addig én egy picit reppenek... Na de nem ám akárhogy terveztem!!! Hanem akkor már legyen extra: kosár edzés felülről :)

 

Buy Kicks | New Balance 327 Pastel Bleu/rose/jaune - WS327CL1 Hozzászólás írása (0 Hozzászólások)

Az utóbbi időben új helyeket kerestem, hogy ne legyen olyan unalmas a terep számomra se. Sokat gondolkodtam, fel merjek-e menni magasabb helyekre, mert általában egy domb tetőn szinte mindig fúj a szél és hát a helinek meg nekem is nagy ellenség tud lenni egy nem várt fuvallat. De hát tegyük próbára a megszerzett tudást és látogassuk meg a közelben található várat Döbröntén. Szerencsére senki sem volt a várnál. Ez nekem csak jó, mert kissé lámpalázas tudok lenni, ha más(ok) is figyelik a "bénázásomat" és ilyenkor szoktam hibázni. Vendégek közben érkeztek, de most kivételesen nem zavarták meg a kitalált "feladatokat" :) Az eredmények:

 

 

A második felszállás már izgalmasabb. Kirepülve a várból majd vissza fordulva a vár felé egy olyan szögből láthatjuk meg a falakat, ahogy korábban még soha (legalábbis rám ez mindenképp igaz). Mindjárt egy ismétlő kört is nyomtam az elején, ha már elsőre sikerült, csak össze jön még egyszer is :)

 

 

 

Running Sneakers Store | UK Trainer News & Releases Hozzászólás írása (3 Hozzászólások)

A kedvenc kavicsbányám területén levő tavak sajnos a szárasság miatt eléggé kiapadtak és most nem is olyan szépek. Próbáltam a közelben olyan vizes helyet keresni, ahol még eddig nem jártam, szép is és lehetőleg senkit nem zavarok a helikopter zümmögésével. Halastóból jó pár van a környéken, de ugye a nevükből is következik, hogy valószínű horgásznak is rajt. És hát láss csodát: a nórápi halastavon (az okot ne kérdezzétek) nem lehet horgászni, vagyis szerencsére senkit nem zavarok, ha ott repkedek. Még a hét elején felfedező túrát tettem, hogy mennyire tudok közel menni kocsival, illetve van-e olyan hely, ahonnan jól látni a tó felszínét és az irányításhoz is megfelelő lenne. Hát mi más lenne erre a legjobb, mint a gát. Tegnap egy kisebb próbát tettem, két akkut reppentem el részben a tó felett illetve a mellette levő rét felett. A napokban tervezek még újabb repüléseket a tónál, remélhetőleg még jobb videóval. Feltöltöttem Youtube-ra a két videót egyben. Kb 7 perc környékén kezdődik a második. Az első résznél érdemes a víz felületét figyelni, ahogy a halak fel-fel ugranak, a második elején (7:10 körültől) pedig a madarak, ahogy odébb reppennek a nádasban, nagyon jól néz ki.

 

 

Best Nike Sneakers | New Balance 327 Pastel Bleu/rose/jaune - WS327CL1 Hozzászólás írása (0 Hozzászólások)